مراحل برق كشي ساختمان

آموزش برق و الكترونيك

مراحل برق كشي ساختمان

۴۸ بازديد

برق كشي ساختمان يكي از مهم ترين بخش ها و مراحل ساخت و آماده سازي ساختمان است.

به گزارش ايسنا، بنابراعلام برق گستران، انجام اين كار بسيار تخصصي بوده و مستلزم انجام مراحلي است كه برقكار ساختمان مي بايست آنها را انجام دهد.

زيرا برق كشي اشتباه خسارات جاني و مالي بسياري را در ساختمان به همراه مي آورد. بنابراين برق كار ساختمان پيش از اقدام به برق كشي مي بايست با مراحل برق كشي آشنا شود.

با توجه به اهميت اين موضوع در اين متن به بررسي مراحل برق كشي ساختمان خواهيم پرداخت.

مراحل برق كشي ساختمان

به طور كلي برق كشي ساختمان از مراحل طراحي نقشه، اندازه گيري، خط تراز و كنده كاري، قرار دادن قوطي و لوله ها، اجراي سيم كشي، نصب كليد، پريز تشكيل شده كه در ادامه به صورت مختصر به بررسي هر يك از مراحل و آموزش برق كشي ساختمان مي پردازيم.

مرحله اول: طراحي نقشه برق ساختمان

در اين مرحله مي بايست با توجه به نقشه ساختمان، نقشه برق ساختمان را طراحي كنيد. با طراحي نقشه برق جايگاه كليدها، پريزها، لامپ ها، مهتابي ها، جعبه هاي فيوز، لوستر، مسير لوله كشي برق ساختمان و غيره مشخص مي گردد.

مزيت ديگر طراحي نقشه مشخص شدن ميزان مصالح مورد نياز براي اجراي برق كشي ساختمان است.

مرحله دوم: اندازه گيري، خط تراز و كنده كاري

در اين مرحله مي بايست با توجه به نقشه برق، جاي كليدها و پريزها و ساير موارد را بر اساس استانداردهاي برق ساختمان تعيين كنيد. براي آن كه كليدها و پريزها با يكديگر تراز باشند توصيه مي كنيم از شيلنگ تراز و يا از ليزر با پايه قابل تنظيم استفاده كنيد.

پس از مشخص شدن جايگاه، حالا به كمك ابزارهايي مانند شيارزن، بتن كن و پيكور برقي جاي هر يك از آنها را سوراخ كنيد تا بتوانيد قوطي ها و لوله هاي برق را از داخل آنها عبور دهيد.

مرحله سوم: قرار دادن قوطي و لوله ها

حالا نوبت آن است كه در شيارها ايجاد شده قوطي ها و لوله ها را قرار دهيد. توصيه مي كنيم با كمك گرفتن از گچ لوله ها و قوطي ها را محكم كنيد.

دقت داشيد و اطمينان حاصل كنيد كه درون لوله ها و قوطي ها پاك و عاري از هر گونه جسم خارجي مي باشد. زيرا در صورت وجود اجسام سيم هاي برق به خوبي عبور نكرده و مي بايست لوله را بيرون آورده و پس از پاك كردن مجددا داخل شيارها قرار دهيد.

مرحله چهارم: سيم كشي برق ساختمان

در اين مرحله مي بايست با فنر برق كشي سيم هاي برق را از درون لوله هايي كه داخل ديوار قرار داده ايد عبور داده و وارد قوطي ها كنيد. توصيه مي كنيم براي اين كار از سيم هايي با رنگ ها متفاوت استفاده كنيد.

بهتر است از سيم هاي يك تكه استفاده كنيد، تا دچار مشكلاتي از قيبل اتصالي نشويد. در صورت استفاده از سيم هاي دو يا چند تكه حتما آنها را با نواب چسب برق به هم متصل كنيد.

هنگام استفاده از نوار چسب دقت داشته باشيد كه اين نوار به صورت بزرگ روي اتصالات زده نشود زيرا در اين صورت امكان دارد كه سيم برق در لوله ها گير كند.

مرحله پنجم: نصب كليدها، پريزها و غيره

در مرحله آخر مي بايست با خارج كردن سيم هاي برق از داخل لوله، در محل نصب كليدها و پريزها آنها را با دقت نصب نماييد. با انجام اين مرحله كار برق كشي ساختمان به انتها مي رسد.

همانطور كه اشاره شد، آموزش سيم كشي ساختمان امري تخصصي مي باشد، بنابراين توصيه مي كنيم پيش از آن كه اقدام به برق كشي كنيد كليه مهارت هاي مورد نياز اين شغل را با شركت در دوره هاي برق ساختمان آن هم در آموزشگاهي معتبر به دست آوريد.

آموزشگاه برق گستران يكي از بهترين آموزشگاه هاي فعال در زمينه برگزاري دوره هاي برق ساختمان كه به صورت كاملا تخصصي و عملي دوره آموزش برق ساختمان فني حرفه اي  را برگزار كرده و همه ساله كارآموزان بسياري را وارد بازار كار مي نمايد.

آموزش هوشمند سازي خانه، آموزش  plc، آموزش برق خودرو، آموزش تعميرات برد، آموزش تعميرات موبايل، لوازم خانگي، آموزش نصب و تعميرات پكيج و كولر گازي، اموزش نصب دزدگير ماشين  برخي از ديگر دوره هاي آموزشي برگزار شده در اين آموزشگاه مي باشد. 

اين آموزشگاه با ارائه مدرك معتبر فني و پشتيباني نامحدود به كارآموزان كمك مي كند تا بدون ترس و استرس وارد بازار كار شده و از درآمد و آينده شغلي خوبي بهره مند گردند.

براي كسب اطلاعات بيشتر درباره دوره هاي اين آموزشگاه مي توانيد به سايت برق گستران به آدرس /https://barghgostaran.com مراجعه نماييد. همچنين جهت دريافت مشاوره رايگان مي توانيد با شماره ۰۲۱۶۶۵۹۷۳۰۵ تماس بگيريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.